GTA 5 ONLINE 200.000 Dollar per dag!! Extra en makkelijk geld verdienen

JETZT VIDEO ANSEHEN – HIER KLICKEN

In deze video laat ik zien hoe je snel en gemakkelijk wat EXTRA geld kunt verdienen. Nieuwe SANDKING XL spawn plek bij Larry's RV Sale, hier spannen de gele en babyblauwe SANDKING XL die je kunt verkopen voor 17.500 en 18.500 dollar.
Alvast bedankt voor het kijken,, vond je het een leuke en nuttige tip drop dan een like! 15 likes op deze video zou super TOF zijn.

De tip komt van het Engelstalige kanaal MrBossFTW. check dit kanaal!

Twitter ➜
Facebook ➜ …
Instagram ➜ …
Twitch ➜

Zakelijk contact ➜ xxwittexxgaming@gmail.com

Yo Waddup, Mijn naam is XxwittexX en van harte welkom op mijn kanaal. op mijn kanaal vind je video's van diverse games, ik doe over het algemeen GTA 5 en Call of Duty. Maar zo nu en dan doe ik ook wel andere random GAMES. 90 %van mijn video's die je ziet zijn (live) opgenomen. Dit houd in dat ik tegelijk speel en praat! voor de beste kwaliteit worden mijn video's in 720p60FPS of 1080p geüpload. Allemaal bedankt voor het kijken en vergeet niet te 'abonneren' om op de hoogte te blijven van mijn uploads!

GTA 5 ONLINE 200.000 Dollar per dag!! Extra en makkelijk geld verdienen

37 Kommentare

  1. ik wil iedereen bij deze bedanken voor het support wat jullie me geven! ik vind het echt super tof dat we met deze video de 15 likes hebben gehaald! ik ben echt sprakenloos.. nogmaals bedankt.

    1. XxwittexX Gaming ik bak er niks van ik heb ook andere afleveringen gezien heb ik ook geprobeerd maar lukt ook niet kan je me een keer helpen morgen ofzo als je kan of nu nog beter

    1. Yoo Hee, als je goed naar de video hebt gekeken dan hoor je dat je een garage vol kunt zetten per dag.. 10 autos x 21.000 dollar is 210.000 dollar..

  2. Heb je een xl nodig of een normale ik heb normale Haha ik en die tijd is dat in real life of niet maar Thanks voor de snelle reactie

    1. Roy Van den Berk nee tijd tussen 09.00 en 17.00 uur is in game tijd.. en ja je hebt echt een XL versie nodig.. je kunt die auto komen voor 40 k ofzo..

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert