Snel geld verdienen in GTA 5 Online zonder glitch! $34000 How to/Tutorial Dutch/Nederlands

JETZT VIDEO ANSEHEN – HIER KLICKEN

Update 30-05-2015:

Ik heb dit net nog even getest maar ze hebben het er inderdaad uitgepatcht. Heel jammer. Ik heb nog wel wat dubsta's staan in mijn garage dus ik ga eens kijken binnenkort of er een nieuwe truc is om geld te maken met wagens…

Originele post:

In deze video leg ik je uit hoe je van 08.00 uur tot 15.00 uur in de middag snel geld kunt verdienen in GTA 5 Online! Je kunt elke 48 minuten (echte tijd) een auto inleveren. In deze video zie je waar je de meest waardevolle wagen van de game kunt vinden en hoe je deze kunt laten spawnen. Ook zie je hoe je deze auto van 23k naar 34k kunt upgraden! Als je dit elke 48 minuten doet tussen het spelen van online races en missies door kun je toch behoorlijk wat geld maken. En dat allemaal zonder officieele glitch. Je verliest dus niet je geld en je wordt niet verbannen! Deze truc werkt alleen op de PS4, Xbox One en PC. Helaas niet op de PS3 en Xbox 360 omdat deze getunede Dubsta niet in die versie zit.

Volg me op Twitch om me live GTA 5 of andere games te zien spelen!

Snel geld verdienen in GTA 5 Online zonder glitch! $34000 How to/Tutorial Dutch/Nederlands

50 Kommentare

  1. Als je precies doet wat ik doe in dit filmpje dan doe je het goed. De auto kan zowel in het zilver komen als in het goud. Heb je ook geen gouden gezien? 

   Probeer de camera precies hetzelfde te houden als ik hem heb op het laatst. In GTA wil dat ook nog wel eens helpen. Verder heb ik helaas geen tips meer. Zo zou het gewoon echt moeten werken. Misschien kan je eens proberen met een andere auto er heen te gaan, dus   géén SUV. Werkt dat beter? 

 1. Snotver de potver het klopt inderdaad, deze auto hebben ze in waarde doen laten zakken. Hij levert nu inderdaad 27k op ipv 34k. Nog steeds een boel geld en het zeker waard om te doen, maar helaas zijn er wel een paar GTA dollars vanaf gegaan.

  1. +Stef Wessemius Nog even een reactie, het werkt volgens mij helaas niet meer. Vanmiddag even geprobeerd omdat er zoveel mensen zijn die het willen proberen maar het lijkt eruit gepatcht te zijn.

  1. +Die Gewuerzgurke Oh, herro Germany! How are you? 🙂 Could you please test this on PC? This SHOULD work on the PC, cause the car we are trying to get, the tuned Dubsta, should be in the game on PC. Last week i found out that this car is not in the PS3 version, so, this trick does not work on the PS3 unfortunately.

   Also, back in the days you could get 34k for this car. Now it’s only 27k, still much, so be sure to do this every hour you play GTA online to earn that extra cash. Would be nice to see if this actually works on the PC, could you please test it and let me know?

   Cheers neighbour!

  2. Thanks for the nice answer 🙂 ! I will test this in the next days.. ^^ After that, I will tell you!
   Cheers back

 2. Ik heb dit net nog even getest maar ze hebben het er inderdaad uitgepatcht. Heel jammer. Ik heb nog wel wat dubsta’s staan in mijn garage dus ik ga eens kijken binnenkort of er een nieuwe truc is om geld te maken met wagens…

 3. Zou je misschien samen met mij een Gta aflevering of serie willen opnemen zoals bijv Road to Richness mijn skype is: thejeraldino en mijn PSN is J__Geraldino en ben 12 jaar

 4. rice gaming de dubsta heeft een nieuw spawnplek bij de modshop ik ga het uileggen je pakt een gewone dubsta en je gaat naar de modshop je komt eruit zn je gaat als je er uitkomt draai je om naar links en dan weer links en dan bij de volgende bocht weer naar links en dan kom je aan bij stoplichten je rijd rechtdoor tot bij suburban en dan keer je om je rijd terug naar de modshop maar als je in de buurt bent mag je niet te hard rijden en er spawnt wel vaak een chrome

 5. heey Rice Gaming op wat speel je ps 3 ps 4 xbox wat is het wacht al een maand op deze antwoord reageer nu alsjeblieft laat me niet weer in de steek

 6. Doe die f map weg idioot 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕iiiiidddiiiiiioooooooooooootttttt f you mafkees 🖕🖕🖕🖕🖕😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert